ijssloeberke_toonbank

Het is een plezier om voor mensen te werken die goed weten wat ze willen en ze te kunnen helpen om hun doel te bereiken.

overal zichtbaar aanwezig en nu ook online

Het was één van de eerste ijsboerderijen in België maar dat zou je niet zeggen als je binnenloopt in de moderne ijshoeve in Tielen.

De ijshoeve is dan misschien wel de meest gekende vestiging van het IJssloeberke in de Kempen en daarbuiten, maar lang niet de enige plek waar je hun lekkere artisanale ijsjes kan proeven. De ijskarren kan je immers overal in de provincie Antwerpen tegenkomen. Met meer dan 50 smaken bewezen ze al origineel te zijn. Maar hun creativiteit kunnen ze ook kwijt in hun prachtige ijstaarten voor alle gelegenheden van klein tot groot.

Om hun merk kracht bij te zetten kon IJssloeberke op de ondersteuning van Nadruk rekenen. Op  professionele wijze verzorgen zij de nieuwe huisstijl en de presentatie ervan op verschillende dragers. Om het geheel door te trekken naar een nieuwe website vertrouwden ze op deNoordpool. Het was bijna vanzelfsprekend dat de nieuwe website ook meteen een online winkel moest worden. Met het idee de klanten thuis in alle rust een keuze te laten maken in het ruime assortiment ijstaarten. Elke taart is anders dus zijn de verschillende opties dat ook. Gevonden wat je zocht? Dan kan je vandaag meteen bestellen en veilig online betalen. Met de mogelijkheid om verschillende afhaalpunten te kiezen is IJssloeberke.be ook klaar voor de toekomst. Op een virtuele kaart kan je de verschillende locaties met elk hun eigen openingsuren terug vinden. Zo weet je altijd waar en wanneer je van de lekkerste ijsjes kan genieten.

 

Van een beperkte online aanwezigheid naar een volledige online winkel. Dankzij deNoordpool hebben wij er een virtuele nieuwe vestiging bij.

Iene Stappaerts | IJssloeberke
ijssloeberke_grid
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Gelijkaardige berichten