flyers_detanglebrush

Jouwlogohier.nl is klaar om de nieuwe referentie voor personaliseerbare artikelen te worden. Wij zijn blij om daar aan mee te kunnen werken.

HOE SNEL JE VAN EEN idee NAAR REALISATIE KAN?

opportuniteiten kunnen zich heel plots aanbieden. in dat geval kan snel schakelen de sleutel tot succes zijn.

In de ochtend plannen maken om later diezelfde dag nog online te zijn. Daarvoor kon MSI Trading B.V. rekenen op deNoordpool.  Met de detangele brush kunnen kappers of salon eigenaars hun klanten verrassen met een borstel met hun eigen opdruk. Om de campagne wat kracht bij te zetten is er gekozen om ze te ondersteunen met gedrukte media. Het is bewezen dat inhoud op fysieke dragers nog steeds beter binnenkomt en blijft hangen dan wanneer we ze enkel digitaal zien.

De bliksemsnelle start van de nieuwe website jouwlogohier.nl zou wel eens het begin kunnen zijn van een groter geheel. Er is van bij het begin voldoende rekening gehouden met de potentiële groei en de mogelijkheid om het assortiment uit te breiden. Wij wachten dan ook vol ongeduld om verder te kunnen werken aan wat wel eens de nieuwe referentie voor personaliseerbare producten in Nederland zou kunnen worden.

Ongeziene snelheid een correctheid aan een eerlijk tarief. Ik voorzie een fijne en langdurige samenwerking met deNoordpool.

Joost van den Bogert | MSI Trading B.V.
detangelbrushwebsite
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Gelijkaardige berichten