vangorpevents

Deze keer rollen wij graag onze rode loper uit voor Van Gorp EVENTS. Een familiebedrijf met een mooie geschiedenis, maar nog mooiere toekomst.

van één springkasteel naar alles wat nodig is voor je feest

een bedrijf met 25 jaar ervaring. met een verhaal dat zich laat lezen als een goed boek. de ervaring van de oude en energie van de nieuwe generatie maken dat ze hier van aanpakken weten.

Toen nog “springkastelen Van Gorp” was de afgelopen jaren flink gegroeid. Het assortiment samen met de diensten bleef maar uitbreiden. Ondanks dat het leveren van 1 springkasteel er vandaag nog steeds bij hoort, vertrouwen klanten de volledige organisatie van hun evenementen steeds meer toe aan Van Gorp EVENTS. Hoewel iedereen nog steeds welkom is om de plannen voor hun feest te komen bespreken, kunnen ze vandaag inspiratie vinden op de nieuwe website. Wie dat wil kan online zijn verlanglijstje samenstellen en krijgt al meteen een overzicht van de totale huurprijs. Met een druk op de knop kan je vervolgens een persoonlijke offerte aanvragen. Stef is namelijk niet te beroerd om wat aan de totaalprijs te doen voor wie hun feest volledig uit handen wil geven.

Een gezonde onderneming is altijd in beweging en het is maar logisch dat de manier waarop je jezelf presenteert mee evolueert. Van Gorp EVENTS zocht daarvoor hulp bij deNoordpool. De nieuwe naam kwam met een volledige nieuwe huisstijl. Die is al goed zichtbaar op de website en zal zich in de toekomst ook doortrekken naar de algemene presentatie van hun onderneming. Je zal ze ongetwijfeld nog tegen komen op een volgend feestje.

Onze klanten hebben vandaag een duidelijk overzicht van ons assortiment en kunnen eenvoudig online een offerte aanvragen. Dat wij die offertes op een georganiseerde manier kunnen beantwoorden vanuit de website is een mooie extra.

Stef Van Gorp | Van Gorp EVENTS
vangorpevents_ipad
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Gelijkaardige berichten